- Mota:
San Marko opila
Osagaiak:
- 6 arrautza
- 6 koilarakada azukre
- 6 koilarakada irin
- 6 koilarakada almendra xehatu
- Zorro bat legamia
Nola egin:
- Sei zuringoak elur-punturaino irabiatu.
- Ondoren gehitzen joan: azukrea, gorringoak, irina legamiarekin eta almendra xehatuak.
- Guztia 24 cm-ko molde batean jarri eta 40 bat minutuz labean eduki (180 º)
- 22 cm-ko molderako: (seikoaren ordez, neurri guztietan 5)
- 26 cm-ko molderako, (seikoaren ordez, neurri guztietan 8)
Apaintzeko:
- Arrautza egosi tindatuak: egosteko, urari ozpin-tanta batzuk bota eta bertan egosi. Arrautzak bero daudela, silikonazko pintzel baten laguntzaz, gorri koloreko elikagai-tintaz tindatu.
- Arrautza egosiekin batera, gozoki txikiak, lumak eta txita jarri gainean.
Irudia: Ikasbil