- Egilea: Nabila El Souhaili (Eibarko Udal Euskaltegiko ikaslea)
- Mota:
Txokolate-bizkotxoa
OSAGAIAK:
- Baso erdi olio
- Baso bat esne
- Sobre bat bainilla-azukre
- Baso erdi ur bero
- Sobre bat Nescafe
- Baso bat kakao
- Bi baso irin
- Legamia
- Koilara bat ozpin
- Bikarbonato pixka bat
NOLA PRESTATU:
Irabiagailu batekin azukrea, olioa, esnea, bainilla-azukrea eta Nescafea (ur berotan urtuta) nahastuko ditugu. Ondo nahastu ondoren, kakaoa, irina eta legamia gehitu. Bikarbonatoa ozpinarekin nahastu eta oreari gehitu. Gurina moldean igurtzi eta moldean irin pixka bat bota, ondoren orea moldean isuri eta 180º/30 minutuz labean sartu. Labea lehenago berotzea komeni da.
Irudia: Farooq Sharif, Pixabay