• Tipo: Pastas y arroz

Paella

OSAGAIAK

- Arroza
- Oilaskoa, konejua
- Lekak, ilarrak, pikilo-piperrak
- Arrautza gogorrak
- Langostinoak
- Tomatea
- Azafrana eta kolorantea
- Olioa, ura, gatza

NOLA PRESTATU

Jarri ontzi batean konejua eta oilaskoa eta eduki gorritu arte. Gero, ura gehitu, eta egin samartuta dagoenean, tomatea eta azafrana edo kolorantea bota. Kolorea hartzen hasten denean, lekak eta ilarrak botako dizkiogu eta egiten utziko dugu apur batean. Jarraian, bota aurrekoari arroza eta ura (arrozaren doblea), eta nahastu dena. Su bizitan edukiko dugu 10 minututan eta su motelean beste 10ean.

Eginda dagoenean, apaindu egingo dugu langostino, arrautza gogor eta pikilo-piperrekin.


B1
31-12-2004
16258813
495