Learn playing / Recipies


recetas
Imprimir
estrella gris estrella gris estrella gris estrella gris estrella gris
  • Type: pescados
  • Keywords: kabratxo, budin, egosi, arrain, errezeta
  • Number of visits: 8094
  • Comments: 0

Arrain budina

OSAGAIAK (12 lagunentzat)


- Kabratxoa
- Gatza
- Esnegaina
- Arrautzak
- Piperrauts zuria
- Tomatea
- Tabaskoa

 

NOLA GERTATU

Kabratxoa 20 minututan egosten da. Hezurrak kentzen zaizkio ondo-ondo eta gorde egiten da. Esnegaina arrautzekin nahastu eta gatz apur bat, piperrauts zuria, kazokada bi tomate eta tabasko apur bat gehitu. Arrainarekin nahastu eta dena batera irabiatu. Moldeak irin eta gurinarekin prestatu, pegatu ez dadin. Tartera batean ura ipini, moldeak bertan sartu eta Maria bainuan labean sartu. Ordubete inguru behar du. Labana sartu noizean behin eta, garbi ateratzen denean gertu dago.

 
 

Comments
Login for comment

You may be interested